Üniversitemiz Senatosu, Engelli Öğrencilerimiz İle İftar Yemeğinde Buluştu

Üniversitemiz Senatosu tarafından engelli öğrencilerimiz için iftar programı düzenlendi.

Üniversitemiz Senatosu, Engelli Öğrencilerimiz İle İftar Yemeğinde Buluştu

Uygulama Otelinde düzenlenen programa Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, senato üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Oruçların açılmasından önce öğrenciler ile bir süre sohbet eden Rektör Alma, engelli öğrencilerimizin üniversite hayatında daha etkin ve başarılı olmaları için çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Rektör Alma ayrıca üniversite olarak engelli öğrencilerimizin her zaman yanlarında olduklarını ve onların ihtiyaçlarına yönelik desteklerin süreceğine dikkat çekti.

Program, oruçların açılmasının ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 5 Nisan 2024

Iğdır Barosu Başkanı Av. Özgür Kurban Gül’den Rektör Alma’ya Taziye Ziyareti
Iğdır Barosu Başkanı Av. Özgür Kurban Gül, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya taziye ziyaretinde bulundu.