Üniversitemizde “60. Kütüphane Haftası” Kapsamında Kitap Okuma Etkinliği Düzenlendi

Üniversitemiz, 25-31 Mart tarihleri arasında kutlanan 60. Kütüphane Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Bu kapsamda saat 12.30 ile 13.00 arasında "81 İlde Kitap Okuyoruz” konulu Türkiye genelinde eş zamanlı kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Etkinlik, Üniversitemizde de Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve Fen Edebiyat Fakültesi Öğrenci Kulüp Başkanlığının katkılarıyla gerçekleşti.

Şehit Bülent Yurtseven ve Karaağaç kampüslerimizde akademik ve idari personellerimiz ile öğrencilerimizin katıldığı etkinlik kapsamında 30 dakika boyunca kitap okundu.

Program sonunda katılımcılar, kitapları ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 27 Mart 2024

Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Tülek’in Projesi TÜBİTAK Tarafından Desteklenmeye Layık Bulundu
Üniversitemiz akademik personelleri, geliştirdikleri bilimsel projeler ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenmeye devam ediyorlar.