Üniversitemizde, “Ağız Bakımında Doğru Sanılan Yanlışlar” Konulu Konferans Düzenlendi

Üniversitemizde, Erzurum Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Orbak’ın konuşmacı olarak katıldığı “Ağız Bakımında Doğru Sanılan Yanlışlar” konulu konferans düzenlendi.

Karaağaç Kampüsü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.

Konferansta yaptığı konuşmada ağız ve diş sağlığının önemine vurgu yapan Prof. Dr. Orbak doğru sanılan yanlışlar üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu.

Prof. Dr. Orbak, sağlıklı bir ağız bakımının temel prensipleri ve güncel uygulamaları hakkında da bilgiler paylaştı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ise konferansta yaptığı selamlama konuşmasında Üniversitemizde kurulan Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi hakkında bilgi verdi.

Orbak’ı Üniversitemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alma, Atatürk Üniversitesi ile Üniversitesi arasında diş hekimliği alanında yapılan ortak çalışmaların ve ortak projelerin hem öğrencilerimize hem de topluma büyük fayda sağlayacağına inandığını kaydetti.

Program, belge takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 14 Mayıs 2024

Öğrencimiz Tekin Karakuş’tan “Akbank 42. Günümüz Sanatçıları Ödülü Yarışması”nda Önemli Başarı!
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, “Akbank 42. Günümüz Sanatçıları Ödülü Yarışması”ndan dereceyle dönen öğrencimiz Tekin Karakuş’u makamında kabul etti.