Üniversitemizde "Akademide Kadın Buluşmaları-1" Paneli Düzenlendi

Üniversitemiz Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAÇUM) tarafından “Akademide Kadın Buluşmaları” panelinin birincisi düzenlendi.

Mediko Sosyal Binası 8 Eylül Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen programa, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Gülşen, akademik personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Moderatörlüğünü Doç. Dr. Özlem Sökmen Gürçam’ın yaptığı panelde Öğr. Gör. Dr. Dilan Malgaz Güçlü, Öğr. Gör. Dr. Esma Başaran ve Öğr. Gör. Senem Önder Özbakır tarafından çeşitli sunumlar yapıldı.

Soru-cevap bölümüyle devam eden panel, konuşmacılara teşekkür belgesi takdim edilmesinin ardından son buldu.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 7 Haziran 2024

ÇEVMER Müdürü Tırınk, İklim Değişikliği, Çölleşme ve Kuraklığa Dikkat Çekti
Iğdır Valiliği ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından “5 Haziran Dünya Çevre Günü” kapsamında bir program düzenlendi.