Üniversitemizde “Dünden Bugüne Geleceğimiz Çocuklarımız” Konulu Panel Düzenlendi

Üniversitemizde23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle “Dünden Bugüne Geleceğimiz Çocuklarımız” konulu panel düzenlendi.

Üniversitemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle “Dünden Bugüne Geleceğimiz Çocuklarımız” konulu panel düzenlendi.

Karaağaç Kampüsü 15 Temmuz Şehitleri Salonu’nda düzenlenen panele Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Gülşen, Sağlık Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Ramazan Erenler, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.

Panelde konuşmacı olarak ise Dr. Öğr. Üyesi Gonca Sutay, Doç. Dr. Sait Yıldırım, Dr. Öğr. Üyesi Eda Gülbetekin yer aldı.

Panelin açılış konuşmasını yapan Dr. Öğr. Üyesi Gonca Sutay, “Din İstismarının Başka Bir Boyutu: Çocuk Haçlı Seferleri” konusunu ele aldı.

Ardından söz alan Doç. Dr. Sait Yıldırım, “Çocuk İhmal ve İstismarına Sosyolojik Yaklaşım” konusuna dikkat çekti.

Son olarak konuşan Dr. Öğr. Üyesi Eda Gülbetekin ise “Dijital Dünyada Çocuk Olmak” konusunda paylaşımda bulundu.

Program, katılımcılara teşekkür belgesi takdiminin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 22 Nisan 2024

Prof. Dr. Karavelioğlu’ndan Romanya’da Bir Dizi Konferans
Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Ali Karavelioğlu, Üniversitemiz ile Romanya’nın Köstence şehrinde bulunan Ovidius Üniversitesi arasındaki Erasmus anlaşması çerçevesinde 15-19 Nisan tarihleri arasında konferanslar verdi.