Üniversitemizde “Hayaldi, Bitti” Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi

“IĞDÜFEST 2024-Bilim, Kültür ve Sanat Festivali” kapsamında Üniversitemizde “Hayaldi, Bitti” adlı tiyatro oyunu sergilendi.

Iğdır Üniversitesi Sosyal Hizmet Topluluğu ve Arya Sanatevi’nin katkılarıyla sahnelenen, senaristliğini ve yönetmenliğini Çağdaş Özel’in yaptığı tiyatro oyunu, büyük beğeni topladı.

Karaağaç Kampüsü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’ndaki programa, akademisyenlerimiz, öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Gösterinin sonunda öğrencilerimizin oyunculuk performansı uzun süre ayakta alkışlandı.

Program, katılımcılara teşekkür belgelerinin takdim edilmesinin ardından son buldu.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 24 Mayıs 2024

Üniversitemiz Paydaşlığında “SİRCON 2024 İpek Yolu ve Ötesi Kongresi” Düzenleniyor!
Paydaşları arasında Üniversitemizin de bulunduğu “SİRCON 2024 İpek Yolu ve Ötesi Kongresi”nin 3’üncüsü, Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde düzenleniyor.