Üniversitemizde “Horizon Europe Marie Sklodowska-Curie Actions” Programları Tanıtıldı

Üniversitemiz Proje geliştirme ve koordinasyon Ofisi tarafından “Horizon Europe Marie Sklodowska-Curie Actions” programlarının tanıtıldığı bir söyleşi düzenlendi.

Koordinatörlüğünü Doç. Dr. Aliihsan Şekertekin ve Koordinatör Yardımcılığını Dr. Öğr. Üyesi Belkıs Muca Yiğit’in üstlendiği söyleşiye konuk olarak Doç. Dr. Faruk Özger katıldı.

Özger yaptığı konuşmada program kapsamında desteklenen Doctoral Networks, Postdoctoral Fellowships, Staff Exchange, Cofund ve MSCA and Citizens proje desteklerinin ayrıntılarını paylaştı.

Ayrıca, bu programların püf noktaları, son başvuru tarihleri, desteklenen konular ve destek miktarları hakkında da bilgi verdi.

Söyleşi konuşmaların ardından farklı bölümlerden katılım gösteren akademisyenlerin soruları ile interaktif bir şekilde devam etti.

Etkinlik, teşekkür ve iyi niyet dilekleriyle son buldu.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 5 Haziran 2024

Üniversitemizde "Temiz Kampüs Temiz Iğdır" Etkinliği
Üniversitemizde 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında “Temiz Kampüs Temiz Iğdır” mottosuyla özel bir etkinliğe imza atıldı.