Üniversitemizde İdari Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti

Üniversitemiz Senato Salonu’nda “İdari Değerlendirme Toplantısı” gerçekleşti.

Üniversitemizde İdari Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti

Üniversitemiz Senato Salonu’nda “İdari Değerlendirme Toplantısı” gerçekleşti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sabit Erşahin başkanlığında gerçekleşen toplantıya Üniversitemiz daire başkanları ve şube müdürleri katıldı.

Toplantı kapsamında idari birimlerinin yapı, organizasyon ve işleyişi konuları ele alındı.

Toplantıda konuşan Rektör Yardımcısı Erşahin, tüm üniversite personelinin özveriyle çalıştığını ve bu çalışmaların sonucunda üniversitemizin çok daha iyi noktalara geldiğini ifade etti.

Toplantı, öneri ve görüşlerin alınmasının ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 7 Aralık 2023

Üniversitemiz, İran'dan İki Üniversite ile Akademik İş Birliği Protokolü İmzaladı
Üniversitemiz, kültürler arası iş birliğini güçlendirmek ve bilgi alışverişini artırmak amacıyla Kar Higher Education Instıtute of Qazvın ve Kar Higher Education Instıtute Khoram Derah ile akademik iş birliği protokolü imzaladı.