Üniversitemizde TÜBİTAK 1001 ve 3501 Proje Kampı Düzenlendi

Üniversitemiz Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi tarafından öğretim elemanlarımıza TÜBİTAK 1001 ve 3501 projelerinin yazımına yönelik yaklaşık 5 hafta süren bir proje kampı düzenlendi.

Proje Kampında Rektör Baş Danışmanı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş, Doç. Dr. Selçuk Ekici, Doç. Dr. Muhammed Said Boybay, Doç. Dr. Aliihsan Şekertekin ve Dr. Öğr. Üyesi Bahadır Akman eğitmen olarak yer aldılar.

Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi koordinatörü Doç. Dr. Şekertekin yaptığı açıklamada Proje kampının oluşumunda ve gerçekleşmesinde emeği geçen koordinatör yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Belkıs Muca Yiğit ve proje topluluğundan öğrenciler başta olmak üzere zaman ayıran eğitmen hocalara ve katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Kampta proje yazımı konusunda son derece faydalı bilgiler paylaşıldığını anımsatan Şekertekin, aktarılan bilgi ve tecrübelerin katılımcı hocaların projelerine yön vereceklerini umduğunu ifade etti.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 15 Mart 2024

Dr. Öğr. Üyesi Arı’dan Rektör Alma’ya Kitap Takdimi
Üniversitemiz akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Arı, yazarı olduğu “Vahdet-Nâme-i Hulûsî” isimli kitabı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya takdim etti.