Üniversitemizde “Türkiye Yüzyılında Aile Söyleşileri” Programı Düzenlendi

Üniversitemizde Iğdır Valiliği himayelerinde “Türkiye Yüzyılında Aile Söyleşileri” kapsamında bir program düzenlendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleşen programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Gülşen, il protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Prof. Dr. Gülşen, ailenin modern gelecekteki yeri ve önemine vurgu yapan bir açılış konuşması yaptı.

Ardından ANLAŞ-MER Müdürü Doç. Dr. Sait Yıldırım ile Dr. Öğr. Üyesi Musa Çetin’in sunumlarıyla program devam etti.

Doç. Dr. Yıldırım, modernleşmeyle birlikte ortaya çıkan yeni aile türleri ve aile içi iletişimin önemine değindi.

Dr. Öğr. Üyesi Musa Çetin ise sosyal bir gerçeklik olarak ailenin toplumdaki ve dinimizdeki önemine dikkat çekti.

Soru-cevap bölümüyle devam eden program, konuşmacılara katılım belgelerinin takdimi ve günün anısına toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 24 Ocak 2024

Rektör Alma’dan İstanbul Valisi Davut Gül’e Nezaket Ziyareti
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, İstanbul Valisi Davut Gül’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Vali Gül’e Üniversitemiz ihtisas çalışmaları ve Serhat Teknopark faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.