Üniversitemizin İhtisas Ürünleri TRT Erzurum Radyosu'nda Konuşuldu

“Katma Değeri Yüksek Tarımsal Ürünler” alanında ihtisaslaşan Üniversitemizde üretilen kozmetik, sağlık, gıda ve temizlik ürünleri TRT Erzurum Radyosu’nda ‘Bölge Gündemi’ programında konuşuldu.

Programa konuk olan akademisyenlerimizden Öğr. Gör. Musa Karadağ, ihtisaslaşma kapsamında üretilen ürünlerin yerel üreticilere örnek teşkil ettiğine ve bölge ekonomisine katkı sunduğuna dikkat çekti.

Öğr. Gör. Karadağ, ayrıca bölgedeki tıbbi aromatik ve bitki florasından yola çıkılarak üretilen katma değer ürünlerin geliştirilmesi ve seri üretime geçilmesi sürecine ilişkin de bilgiler verdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 29 Mart 2024

Üniversitemizin Cezayir'deki İş Birliği Ağı Genişliyor!
Üniversitemiz ile Cezayir’de bulunan Khemis Miliana Djilali Bounaama Üniversitesi arasında Memorandum of Understanding on Academic Cooperation (MoU) anlaşması imzalandı.