Vali Yardımcısı Akın Oruç’tan Rektör Alma’ya Taziye Ziyareti

Iğdır Vali Yardımcısı Akın Oruç, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Yardımcısı Akın Oruç’tan Rektör Alma’ya Taziye Ziyareti

Iğdır Vali Yardımcısı Akın Oruç ve eşi Üniversitemiz akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üye. Sema Büğüşan Oruç, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya taziye ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya taziye ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda Iğdır Vali Yardımcısı Akın Oruç ve eşi Üniversitemiz akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üye. Sema Büğüşan Oruç, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret ederek taziye dileklerini iletti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma da nazik ziyaretleri ve başsağlığı dilekleri için Vali Yardımcısı Oruç ve eşine teşekkür etti.

Ziyaret, iyi niyet dileklerinin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 3 Nisan 2024

Üniversitemizde Fidanlar Toprakla Buluştu
“21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası” kapsamında Üniversitemizde fidan ve ağaç dikim etkinliği düzenlendi.