YÖK Başkanı Erol Özvar'ın Katılımıyla "Üniversite Rektörleri Bayramlaşma Programı" Yapıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın davetiyle çevrim içi ortamda düzenlenen "Üniversite Rektörleri Bayramlaşma Programı"na katıldı.

Üniversite Rektörleri, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın daveti üzerine çevrim içi platformda bir araya gelerek bayramlaştı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma'nın da katıldığı bayramlaşma programında ayrıca uluslararası öğrenciler, kalite ve akreditasyon süreçleri ve üniversitelerin uluslararası düzeyde artan performanslarına dair değerlendirmeler yapıldı.

Buluşmaya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Prof. Dr. Özvar, "Ramazan Bayramı münasebetiyle  kıymetli rektörlerimizle çevrim içi bir araya gelerek bayramlaştık. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın ve İslâm aleminin Bayramını kutlar esenlikler dilerim." ifadelerini kullandı.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 10 Nisan 2024

Rektör Alma, "Polis Haftası" Etkinliklerine Katıldı
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.