Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

14 Günlük Gönüllülük Projesi Katılımcılarını Arıyor

14 Günlük Gönüllülük Projesi Katılımcılarını Arıyor

Projemiz, özel gereksinimli 18-30 yaş arasındaki genç bireylere yöneliktir. Amacımız, gençleri Avrupa Dayanışma Programı ile tanıştırmak ve topluma daha sıkı bir şekilde entegre olmalarını sağlamaktır. Aynı zamanda onların değerli olduklarını hissetmelerini, özgüvenlerini artırmalarını ve toplum içinde daha aktif bir rol oynamalarını sağlamak istiyoruz. Projemiz, özel gereksinimli bireyler için oldukça heyecan verici faaliyetler sunuyor. İki ana kolda ilerleyeceğiz: Kültürel Faaliyetler ve Atölye Çalışmaları

Proje Faaliyet Süresi: 14 Gün + 2 Gün Seyahat

Toplam Katılımcı Sayısı: 15 Gönüllü +15 Refakatçi (Refakatçinin katılımcının annesi olması tercihimizdir. Annenin katılım sağlayamayacağı özel durumlarda anne dışındaki refakatçilerde kabul edilecektir.)

Faaliyet Tarihleri: 24 Haziran- 8 Ağustos 2024

Proje kapsamında katılımcıların yol, konaklama ve yemek masrafları karşılanacaktır. Ayrıca gönüllüye günlük 4 Euro cep harçlığı verilecektir.

Önemli Not: Proje kapsamında sadece Ankara dışında yaşayan başvuru sahiplerinin başvuruları değerlendirmeye alınacaktır. Başvuru sahiplerinin engel durumunun hafif ve ya orta düzeyde olması gerekmektedir.

Detaylı Bilgi için TIKLAYINIZ.

Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ.



Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 27 May 2024
Bu gönderiyi paylaş
Labels

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
"Seramik Sırları" Konulu Bir Workshop Etkinliği