Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Acıbadem Sağlık Grubu, Öğrencilerimize Yönelik Kariyer Günleri Etkinliği Düzenledi

Acıbadem Sağlık Grubu tarafından Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerine yönelik kariyer günleri etkinliği düzenlendi.

Acıbadem Sağlık Grubu tarafından Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerine yönelik kariyer günleri etkinliği düzenlendi.

Acıbadem Sağlık Grubu adına İstanbul Acıbadem Altunizade Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Uzm. Hem. Seyhan Tiftik ve Hasta Bakım Sorumlusu Uzm. Hem. Kıymet Yılmaz tarafından gerçekleştirilen etkinliğe, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Hemşirelik Anabilim Dalı’nda Dr. Öğr. Üyesi Eda Gülbetekin, Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Necmettin İşçi, Hemşirelik bölümü akademik personeli ve öğrencileri katıldı. 

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Eda Gülbetekin, “Sevgili öğrencilerimiz, bugün Türkiye’nin en köklü özel sağlık kuruluşu Acıbadem Sağlık Grubu bizlerle birlikte, bu sizler için de büyük bir şanstır. Önünüze gelen böyle fırsatları lütfen çok iyi değerlendirin. Sizlerin gelecekte çok iyi yerlerde olacağınızdan asla şüphemiz yoktur” dedi.

Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Necmettin İşçi ise konuşmasında özel sağlık kuruluşlarının hemşireler için önemli bir kariyer alanı olduğunu, Acıbadem Sağlık Grubu’nun hemşirelik mesleğine değer veren bir anlayışa sahip olması dolayısıyla kariyer günü etkinliğinde burada bulunmalarının Üniversitemiz açısından önemli olduğunu vurguladı.

Açılış konuşmalarının ardından Uzm. Hem. Seyhan Tiftik ve Uzm. Hem. Kıymet Yılmaz tarafından “Acıbadem’de Hemşirelik” konulu sunum yapıldı.

Sunumda Acıbadem’de işe başlayan bir hemşirenin işe alımdan itibaren alacağı tüm eğitimleri, kurumun liderlik, eğitim, uygulama ve araştırma süreçlerindeki mevcutta yapılan faaliyetleri ile fark yaratan öncü uygulamalarından bahsedildi.

Yaklaşık 120 hemşirelik öğrencisinin katıldığı kariyer günü etkinliğinde, ayrıca Acıbadem Sağlık Grubu’nda hemşirelerin kariyer olanakları, kurumun bilişim hemşireliği ve inovasyon çalışmaları hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.

Programın son bölümünde öğrencilerimizden gelen soruları yanıtlayan Acıbadem Sağlık Grubu ekibi, hemşirelik bölümünden bu yıl ilk defa mezun olacak hemşire adayları ile buluşmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirirken mezunlarımızın Acıbadem Hastanelerine yapacakları iş başvurusunda referans olmaktan onur duyacaklarını ifade ettiler.

Etkinlik, iş başvurusu için Mikro CV doldurma, hediye çekilişi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.


Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 13 June 2024
Bu gönderiyi paylaş
Labels

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Uluslararası Öğrencilerimiz İçin Mezuniyet Töreni Düzenlendi
Üniversitemizde 2023-2024 Akademik Yılı’nda mezun olan uluslararası öğrencilerimiz için tören düzenlendi.