Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

AK Parti Gençlik Kolları ve ÜNİAK’tan Rektör Alma’ya Ziyaret

AK Parti Iğdır İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve Üniversiteli Aktif Gençlik Kulübü’nden (ÜNİAK) oluşan heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret etti.

AK Parti Iğdır İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve Üniversiteli Aktif Gençlik Kulübü’nden (ÜNİAK) oluşan heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret etti.

Görüşmede yürüttükleri faaliyetler hakkında Rektör Alma’ya bilgi veren heyet, gençlerin eğitim-öğretimlerinin yanı sıra kendilerini geliştirecek sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda verdiği destekler için Rektör Alma ve yönetimine teşekkür etti.

Rektör Alma da geleceğin teminatı olan gençlerin en iyi şekilde eğitim alabilmeleri adına büyük bir özveriyle çalıştıklarını dile getirerek, “Milletimize, devletimize ve tüm insanlığa yararlı birer bireyler yetiştirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu bağlamda gençlerimizin her zaman yanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Görüşme iyi niyet dileklerinin ardından sona erdi.



Basın Yayın 24 October 2023
Bu gönderiyi paylaş
Labels

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Rektör Alma’dan İl Emniyet Müdürlüğü’nün Bilgilendirme Stantlarına Ziyaret
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında kampüsümüzde açılan stantları ziyaret etti.