Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

BM Genel Kurulu'nun Gazze'ye Yönelik Karar Tasarısı Hakkında

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda, Gazze'de acilen insani ateşkes talebinde bulunulan karar tasarısının kabul edilmesi, dünyanın Filistin davasını haklı bulduğunu bir kez daha açıkça göstermiştir.

Amerika Birleşik Devletleri’nin desteğiyle İsrail’in bölgede sürdürdüğü acımasız, vahşi ve insanlık dışı saldırılara artık uluslararası kamuoyu dur demektedir.

ABD ve İsrail’in başını çektiği 10 ülkenin karar tasarısına “hayır” oyu vermesi, bir utanç vesikası olarak tarihe geçecektir.

Iğdır Üniversitesi olarak ABD destekli İsrail’in mazlum Filistin halkına yönelik baskı ve yok etme politikalarını bir kez daha şiddetle kınıyoruz.

Uluslararası toplumun işgalin sona ermesi ve barışçıl bir çözüm bulunması konusunda daha fazla çaba göstermesi gerektiğine inanarak, insanların huzur içinde yaşayabildiği bir Filistin'in inşası için adil, kalıcı ve barışçıl bir yol bulunması gerektiğine inanıyoruz. 

 

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 13 December 2023
Bu gönderiyi paylaş
Labels

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Üniversitemiz, Ferhat Abbas Üniversitesi İle İş Birliği Protokolü İmzaladı
Uluslararasılaşma mottosuyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Üniversitemiz, Cezayir’de bulunan Ferhat Abbas Üniversitesi ile akademik iş birliği protokolü imzaladı.