Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Eğitim-Bir Sen Iğdır 2 Nolu Şube'den Rektör Alma'ya Ziyaret

Eğitim-Bir Sen Iğdır 2 Nolu Şube Başkanı Öğr. Gör. Servet Türkan, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma'yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Üniversite ve sivil toplum kuruluşlarının ortak çalışmaları, Üniversitede görev yapan tüm akademik ve idari personelin özlük hakları başta olmak üzere pek çok konu üzerine istişare edildi.

Ayrıca Türkan ve beraberindeki heyet, "Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları" listesine giren Rektör Alma'ya tebriklerini iletti.

Ziyaretlerinden dolayı Eğitim Bir-Sen Üniversite yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Rektör Alma, Üniversite yönetimi olarak tüm akademik ve idari personelin istek ve taleplerini kanunlar ve imkanlar ölçüsünde karşılamaya büyük önem verdiklerini, Eğitim Bir -Sen ve Üniversite arasında eğitim alanında yapılacak her türlü projeye destek vermeye hazır olduklarını bildirdi.

Görüşme iyi niyet dilekleri ve Türkan'ın Rektör Alma'ya plaket takdiminin ardından sona erdi.


Basın Yayın 13 October 2023
Bu gönderiyi paylaş
Labels

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Üniversitemizde “Çiftçi-Öğrenci-Akademi Buluşması” Düzenlendi
“Katma Değeri Yüksek Tarımsal Ürünler” alanında ihtisaslaşan Üniversitemizde “Çiftçi-Öğrenci-Akademi Buluşması” düzenlenerek bölge üreticilerinin talepleri ve Üniversitemizin destekleri üzerine istişare edildi.