Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Rektör Alma'nın Kurban Bayramı Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

"Toplumun her kesimini birbirine yakınlaştırarak dayanışma duygularımızı en üst düzeyde yaşatan, dostluk ve kardeşliğimizi pekiştiren bir Kurban Bayramı'nı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.

Bayramlar; kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygularının perçinlendiği, geçmişte olduğu gibi bugün de bizler için müstesna bir yere sahiptir. Bu özel günde, kurbanlarımızın kabul olması ve dualarımızın semaya ulaşması en büyük temennimizdir.

Dilerim ki, Kurban Bayramı'nın bereketi ve huzuru, tüm yıl boyunca hayatımıza yansısın. Sevdiklerimizle birlikte geçireceğimiz bu özel günler, bize unutulmaz anılar ve mutlu anlar getirsin. Dualarımız kabul, ibadetleriniz makbul olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle Iğdır Üniversitesi ailemizin ve tüm Iğdırlı hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyor; bayramın ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk, barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum."

Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma

Rektör 



Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 14 June 2024
Bu gönderiyi paylaş
Labels

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Üniversitemizin Kazakistan’daki İş Birliği Ağı Hızla Büyüyor!
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Kazakistan temasları kapsamında Kazakh National Agrarian Research University ile Üniversitemiz arasında kapsamlı iş birliği anlaşmalarına imza attı.