Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Rektör Alma’dan Ağrı Kombina Müdürü Keskin’e Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Et ve Süt Kurumu Ağrı Kombina Müdürü Hasan Keskin’i ziyaret etti.

Rektör Alma’dan Ağrı Kombina Müdürü Keskin’e Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Et ve Süt Kurumu Ağrı Kombina Müdürü Hasan Keskin’i ziyaret etti.

Kombina Müdür Yardımcısı Şeref Burak ile Genel Sekreter Yardımcımız Alaettin Yeğen’in de hazır bulunduğu ziyarette, kurumlar arası iş birliği kapsamında yapılabilecek faaliyetler üzerine istişare edildi.

Görüşme kapsamında Laboratuvar ve Veteriner Sağlık Bölümümüz ile Ağrı Kombina Müdürlüğü arasında ortak projeler hayata geçirilmesi konusu gündeme geldi.

Iğdır Üniversitesi’nin bölgedeki hayvan yetiştiricilerinin daima yanında olduğunu anımsatan Rektör Alma, “Hayvan hastanemiz, kurulduğu günden bugüne bölgedeki üreticilerimizin her türlü ihtiyacına yanıt veriyor. Özellikle bölgemizdeki küçükbaş hayvanların yavru ve süt verimliliğinin artırılması noktasında da önemli çalışmalar ortaya koyuyoruz. Bu süreçte sanayici ve üreticilerimizle de paydaşlıklar geliştirerek bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Bölgemizin kalkınma sürecinde taşın altına elimizi koymaya devam edeceğiz.” dedi.

Rektör Alma, misafirperverliği için Keskin’e teşekkür ederken Keskin de Prof. Dr. Alma’nın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Görüşme, karşılıklı iyi niyet dileklerinin ardından sona erdi.





Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 1 November 2023
Bu gönderiyi paylaş
Labels

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Üniversitemiz, Deprem Bölgesinde Çalışmalara Devam Ediyor!
Akademisyenlerimizden Doç. Dr. Aliihsan Şekertekin, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki Kartalkaya barajında deprem kaynaklı meydana gelebilecek deformasyonları gözlemlemek üzere saha çalışması yaptı.