Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Rektör Alma’dan T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Madak’a Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak’ı makamında ziyaret ederek Üniversitemizin gelecek stratejileri hakkında bilgi verdi.

Rektör Alma’dan T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Madak’a Ziyaret

Bir dizi görüşmelerde bulunmak amacıyla Ankara’ya giden Rektör Alma, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Burada Bakan Yardımcısı Madak ile bir süre görüşen Rektör Alma, Üniversitemizin eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve toplumsal katkı alanlarında elde ettiği başarılar hakkında bilgi verdi.

Rektör Alma ayrıca Iğdır Üniversitesinin akademik ve fiziki alt yapısı, nitelikli akademik kadrosu ve YÖK tarafından belirlenen “Katma Değeri Yüksek Tarımsal Ürünler” alanında ihtisas üniversitesi olarak yürütülen projeleri paylaştı.

Iğdır Üniversitesinin geçtiğimiz aylarda Serhat Teknopark’ı kurarak teknoloji alanında da önemli işlere imza atmaya başladığını hatırlatan Rektör Alma, “Üniversitemizin bölgesinden başlayarak ülkemizin kalkınmasına katkı sunmaya yönelik hedefleri bulunmaktadır. Bu noktada tüm paydaşlarımızla birlikte çalışıyor, önemli kazanımlar elde ediyoruz.” dedi.

Bakan Yardımcısı Madak ise Iğdır Üniversitesinin bölge ve Iğdır ilinin eğitim-öğretim, ekonomik ve sosyo-kültürel gelişimine katkılarından haberdar olduklarını vurgulayarak üniversitenin yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası düzeyde gerçekleştirdiği projelerin memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Ziyaret, görüşmenin ardından başarı dilekleri ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.


Basın Yayın 28 August 2023
Bu gönderiyi paylaş
Labels

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Rektör Alma’dan Vali Turan’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, geçtiğimiz günlerde yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Iğdır Valisi olarak atanan Ercan Turan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.