Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Rektör Alma’dan Vali Turan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, geçtiğimiz günlerde yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Iğdır Valisi olarak atanan Ercan Turan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Alma’dan Vali Turan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Turan’a hayırlı olsun dileklerini ileten Rektör Alma, ardından Üniversitemizin projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Üniversitemizin “Katma Değeri Yüksek Tarımsal Ürünler” alanında ihtisaslaştığına dikkat çeken Rektör Alma, bu doğrultuda Aralık ilçesi başta olma üzere Iğdır ili genelinde önemli projelere imza atıldığını ifade etti.

Rektör Alma ayrıca Serhat Teknopark, lisans ve ön lisans programları, yerli ve yabancı öğrenci sayıları, program doluluk oranları, yapılan protokoller ve TÜBİTAK destekli projeler başta olmak üzere birçok konu ile ilgili Vali Turan’ı bilgilendirdi.

Rektör Alma’nın bilgilendirmesinin ardından ikili arasında yerel ekonominin desteklenmesi, eğitim kalitesinin artırılması ve toplumun refah seviyesinin yükseltilmesi kapsamında iş birliği fırsatları üzerine istişare edildi.

Görüşmeye ilişkin bir değerlendirmede bulunan Rektör Alma, “Sayın Valimiz ile yaptığımız bu görüşme bize büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Üniversite olarak bölgeye daha fazla katkı sağlamak adına iş birliği fırsatlarını keşfetmekten mutluluk duyuyoruz. Bu, hem eğitim hem de bölgesel kalkınma açısından büyük bir adım olacak." şeklinde konuştu.

Ziyaret, hediye takdimi ve başarı dileklerinin ardından hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.


Basın Yayın 28 August 2023
Bu gönderiyi paylaş
Labels

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Rektör Alma, Nevşehir’deki Doğal Yer  Altı Soğuk Hava Depolarını İnceledi