Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Üniversitemiz, Tercih Dönemi İçin Tanıtım Çalışmalarına Başladı

Üniversitemiz, 27 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında yapılacak üniversite tercih dönemi nedeniyle tanıtım çalışmalarına başladı.

Üniversitemiz, Tercih Dönemi İçin Tanıtım Çalışmalarına Başladı

Bu kapsamda Iğdır Vali Yolunda açılan stantta, akademik ve idari personellerimiz tarafından öğrenci ve öğrenci velilerine Üniversitemizin tanıtımı yapılarak broşür ve tanıtım katalogları takdim edildi.

3 Ağustos tarihine kadar sürecek tanıtımda, Üniversitemizin yanı sıra İstanbul Aydın Üniversitesinin de stantları yer alıyor.

Rektör Alma’dan Tanıtım Stantlarına Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Üniversitemizin tanıtım standını ziyaret etti.

Tanıtımda Üniversitemizde görevli personellerden katılım ve çalışmalar hakkında bilgi alan Rektör Alma, ardından orada bulunan öğrenciler ile bir süre sohbet etti.

Ziyaret sonunda, bu tür stantların tercih dönemlerinde araştırma ve bilgi sağlamaya çalışan öğrenciler için önemli olduğunu vurgulayan Rektör Alma, Iğdırlı öğrencilerin bu hizmetten en iyi şekilde yararlanmaları gerektiğini ifade etti.

“Iğdır Üniversitesi Her Alanda Farkını Ortaya Koyuyor”

Rektör Alma konuşmasının devamında Üniversitemizin gerçekleştirdiği çalışmalar ile ilgili bilgiler paylaşarak Iğdır Üniversitesinin her alanda farkını ortaya koyduğunu ifade etti.

Rektör Alma ayrıca, “Üniversitemiz birçok alanda fark oluşturuyor. Özellikle fakültelerimizin yapmış olduğu projeler ve ihtisas alanımızdaki ses getiren yeni ürünler ile hem bölgesel kalkınmaya hem de ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan bir üniversiteyiz. Bunun yanında açılan yeni bölümler ile gelişimimizi her geçen gün daha arttırıyoruz. Temel amacımız vatanını seven, vatanı için çalışan bir nesil yaratmak ve bunun için çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.


Basın Yayın 28 July 2023
Bu gönderiyi paylaş
Labels

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Rektör Alma, 5. Uluslararası Büyük Tufanın Ağrı Dağındaki Arkeolojik izleri Konferansına Katıldı
Doğubayazıt’ın Aşağı Tavla Köyü’nde 5. Uluslararası Büyük Tufanın Ağrı Dağındaki Arkeolojik İzleri konulu konferans düzenlendi.