Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Üniversitemizde İran ve Filistin İzlenimleri Konuşuldu

Iğdır Üniversitesi Caferilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (CAMER) Toplantı Salonu'nda İran ve Filistin izlenimlerinin konuşulduğu bir toplantı düzenlendi.

Üniversitemizde İran ve Filistin İzlenimleri Konuşuldu

​Iğdır Üniversitesi Caferilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (CAMER) Toplantı Salonu'nda İran ve Filistin izlenimlerinin konuşulduğu bir toplantı düzenlendi.

Başkanlığını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sabit Erşahin'in yaptığı toplantıya CAMER Üyelerinin yanı sıra iş insanları ve akademisyenler de katıldı.

Toplantı kapsamında ilk olarak CAMER Müdürü Öğr. Gör. Alaaddin Yanardağ ile CAMER Kalite Komisyonu Üyesi ve Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Ocak tarafından "Uluslararası Allame Tabatabai Kongresi"ne dair izlenimler anlatıldı.

Ardından Ehl-i Beyt Âlimleri Derneği (EHLADER) Genel Başkanı Kadir Akaras; Hamas ve İslami Cihat yetkilileriyle direnişin ve Filistin halkının durumu hakkında yapılan temaslar ve edindikleri izlenimler hakkında bilgi verdi.

Toplantı yapılan değerlendirmelerin ardından soru-cevap bölümüyle sona erdi.



Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 6 December 2023
Bu gönderiyi paylaş
Labels

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erenler, "TÜBİTAK Bilim Söyleşileri"ne Katıldı
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Erenler, TÜBİTAK’ın bilim insanları ile öğrenci ve öğretmenleri bir araya getirerek toplumda bilim iletişimini artırmayı hedeflediği “TÜBİTAK Bilim Söyleşileri”ne katıldı.