Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Üniversitemizde “Sıfır Atık Projesi” Toplantısı Yapıldı

Üniversitemizde sürdürülebilir kalkınma ilkeleri kapsamında sağlıklı gelecek inşa etmek ve gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmak amacıyla başlatılan “Sıfır Atık Projesi” kapsamında bir toplantısı düzenlendi.

Üniversitemizde “Sıfır Atık Projesi” Toplantısı Yapıldı

Üniversitemizde sürdürülebilir kalkınma ilkeleri doğrultusunda sağlıklı gelecek inşa etmek ve gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmak amacıyla başlatılan “Sıfır Atık Projesi” kapsamında bir toplantısı düzenlendi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Çelebi başkanlığında düzenlenen toplantıya Üniversitemiz Sıfır Atık Yönetimi Koordinasyon Kurulu üyeleri katıldı.


Toplantıda, “Sıfır Atık Projesi” kapsamında Iğdır genelinde yürütülen faaliyetler ve sıfır atık yönetim sistemi hakkında istişarede bulunuldu.

Toplantıda bir konuşma yapan Rektör Yardımcısı Çelebi, Dünyada çevre sorunlarının ortaya çıkışı ve çözüm yollarından bahsederek “ Sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde atıkların kontrol altına alınması, gelecek nesillere temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla, Cumhurbaşkanlığımızın himayesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen  ‘Sıfır Atık Projesi’ hedeflerine Üniversitemizde ulaşmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından toplantıya katılanların soruları cevaplandırıldı.



Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 8 November 2023
Bu gönderiyi paylaş
Labels

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
IÜGEV Yönetim Kurulu Başkanı Rektör Alma, Basınla Bir Araya Geldi
Iğdır Üniversitesini Geliştirme Vakfı (IÜGEV) Yönetim Kurulu Başkanı Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.