Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Üniversitemizin Yeni Web Sitesi Yayında!

Üniversitemizin Linux tabanlı bir altyapı kullanılarak hazırlanan, kullanıcı dostu yeni web sitesi yayına alındı.

Bilgisayar Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezimiz (BAUM) tarafından Python programlama dili ile geliştirilen yeni web sitesi, kullanıcıların aradıkları içeriklere daha hızlı ve kolay erişebilmelerine olanak tanıyor.

Ayrıca SEO – (Search Engine Optimization) teknikleri göz önünde bulundurularak hazırlanan site, arama motorlarında daha üst sıralarda yer almayı da kolaylaştırıyor.

Gelişen teknolojileri ve standartları takip ederek hazırlanan mobil uyumlu site, yeni renk ve çizgileriyle Üniversitemizin kurumsal kimliğinin güçlenmesine olumlu katkılar sunuyor.

Yeni web sitesine ilişkin düşüncelerini paylaşan Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, “Personellerimiz, öğrencilerimiz ve tüm kamuoyu artık çok daha kolay ve hızlı bir şekilde bir şekilde Üniversitemiz ile ilgili haberlere, duyurulara ve diğer aradıkları tüm bilgilere ulaşabilecek. Ayrıca çağın teknolojik gerekliliklerini göz önünde bulundurarak hazırlanan sitemiz, Üniversitemizin kurumsal kimliğini de çok daha güçlendirecek. Yoğun bir emeğin ürünü olan yeni sitemizi hazırlayan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 



Basın Yayın 3 October 2023
Bu gönderiyi paylaş
Labels

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Üniversitemiz Paydaşlığında “Avrasya Üniversiteler Birliği” Kuruldu