Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

YKS 2023’de Üniversitemize Büyük İlgi!

Üniversitemiz, 2023 YKS yerleştirme sonuçlarına göre okul birincisi ve 34 yaş üstü kadın kontenjanı eklendiğinde önlisans programlarında yüzde 103,51, lisans programlarında ise yüzde 100,92 yerleşme oranlarına ulaştı.

YKS 2023’de Üniversitemize Büyük İlgi!

Kurulduğu 2008 yılından bugüne her geçen gün emin adımlarla büyüyerek eğitim ve öğretim kalitesiyle adından söz ettirmeyi başaran Üniversitemiz, bu yıl da öğrencilerin çekim merkezi haline geldi.   

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemiz, okul birincisi ve 34 yaş üstü kadın kontenjanı eklendiğinde önlisans programlarında yüzde 103,51, lisans programlarında ise yüzde 100,92 yerleşme oranlarına erişti.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, 2023 YKS sonuçlarının tüm öğrencilere, ailelere ve ülkemize hayırlı olması temennilerini iletti.

Üniversitemizi tercih eden öğrencileri tebrik eden Rektör Alma, “‘Medeniyetler Beşiğinden Aydınlık Yarınlara’ uzanan serüvenimizde ailemize yeni katılan sevgili öğrencilerimize hoş geldiniz diyorum. Öğrencilerimiz, zengin akademik programlarımız, araştırma merkezlerimiz ve uzman akademik kadromuzla burada en iyi standartlarda eğitim alarak gelecek hedeflerine bizimle yürüyecekler. Aramıza yeni katılan öğrencilerimizden aldığımız güçle birlikte başarılarımıza başarı katarak yolumuza devam edeceğiz.” dedi.


Basın Yayın 20 August 2023
Bu gönderiyi paylaş
Labels

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’dan İlimize Ziyaret
Bir dizi ziyaretlerde ve incelemelerde bulunmak amacıyla ilimize gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı için karışlama töreni düzenlendi.